Zavarovalnica Generali glavni sponzor spektakla, kot ga v Sloveniji še ni bilo

Zavarovalnica Generali glavni sponzor spektakla, kot ga v Sloveniji še ni bilo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 10. 2019

»Zavarovalnica Generali kot vseživljenjski partner v celoti podpira šport, seveda tudi rokomet. Podprli smo Uroša Zormana in Luko Žvižeja ob koncu njune rokometne kariere. Upam, da bosta nadaljevala kot trenerja v svojih klubih,« je povedal Aleksander Markus, lastnik velenjske ekskluzivne agencije zavarovalnice Generali, ki je bila glavni sponzor Rokometne simfonije.

Na spektaklu, kot ga v Sloveniji še nismo videli, sta se s posebno rokometno tekmo v celjski dvorani Zlatorog, na kateri so blesteli svetovni in evropski rokometni zvezdniki, od aktivnega igranja rokometa poslovila dolgoletna slovenska reprezentanta Luka Žvižej in Uroš Zorman.

Zavarovalnica Generali, ki je tudi ponosni sponzor rokometnega kluba Gorenje Velenje, je podmladku velenjskih rokometašev omogočila ogled tekme, srečanje z rokometaši obeh moštev, Team Zorman in Team Žvižej, ter aktivno sodelovanje na začetku tekme.

Tekma se je končala s prijateljskim rezultatom 38:38. V moštvu Uroša Zormana so med drugim nastopali Beno Lapajne, Jose Javier Hombrados, Arpad Šterbik, Momir Ilić, Ognjen Backović, Miha Zarabec, Talant Dušebajev, Zoran Lubej, Julen Aguinagalde, Vedran Zrnić in Dragan Gajić. Žvižejevo ekipo so med drugim sestavljali rokometni velikani: Gorazd Škof, Ivan Gajić, Patrik Čavar, Aleš Pajovič, Davor Dominković, Sergej Rutenka, Ivano Balić, Igor Vori, Renato Vugrinec, Laszlo Nagy, Žikica Milosavljević, Roman Pungartnik.


Navijači so bili nad prikazanim več kot navdušeni, rezultat je bil seveda stranskega pomena, dogodek pa bo vsem rokometašem in navijačem ostal v lepem spominu.

Zavarovalnica Generali podpira tovrstne dogodke, saj želi aktivno sodelovati pri ustvarjanju družbe, kjer se ljudje lahko razvijajo in izpolnjujejo svoje potenciale v vseh svojih obdobjih življenja. Skozi to uresničuje tudi svojo strategijo postati vseživljenjski partner svojim strankam.

V zavarovalnici Generali v Sloveniji že več kot 20 let poslujemo s posluhom za družbeno odgovornost in smo del skupine Generali z več kot 185-letno tradicijo. Zavzeto skrbimo za prihodnost in življenja tako zaposlenih kot tudi zavarovancev.

Značke: generali

Priporočamo