Je šel Jan Plestenjak med duhovnike? Eh, saj gre samo za nov videospot 'Prelepa za poraz'!

Je šel Jan Plestenjak med duhovnike? Eh, saj gre samo za nov videospot 'Prelepa za poraz'! (foto: Matej Špehar) Matej Špehar
1. 2. 2016

Z novim singlom, ki ima paralele z uspešnico 'Ona sanja o Ljubljani', Jan predstavlja zgodbo osebe, ki se zaveda svojih želja a jih vseeno vsako jutri zatre, saj se boji sprejeti in narediti morda ključno spremembo v svojem življenju.

V videospotu je Jan nastopil v vlogi, ki je še nikoli ni odigral in jo je poznal, kot je sam povedal, le iz filmov.

K ustvarjanju novega videa čutne balade, je Jan k sodelovanju povabil ekipo iz priljubljene nadaljevanke Usodno vino, ki danes s kreativnim navdihom iz obeh strani premierno predstavlja čudovito zgodbo.

Videospot je ustvaril priljubljen režiser Perica Rajčič, snemanje je uspešno potekalo v župnijski cerkvi Marije Pomočnice na Rakovniku v Ljubljani, ki ga je za kratek čas prekinil verouk, sicer pa je kljub velikemu mrazu vse potekalo nemoteno.

Po razprodanem koncertu v ljubljanskem Tivoliju, se boste ob Janovih novih skladbah lahko zabavali že 12. februarja v mariborski dvorani Tabor, le dan kasneje na Valentinovem koncertu v Disco Planet Koper in 4. marca na tradicionalnem koncertu ob dnevu žena v velenjski Rdeči dvorani.

Pesmi iz albuma »Dvigni krila« lahko poslušate tudi na Deezer-ju.

Nakup vsebin: iTunes

Značke: Jan Plestenjak