Zdi se, da so na Evrosong pozabili, pravijo besni gledalci ob Emi Freš

4. 11. 2019
Deli
VIOLINA, KLAVIR, KITARA
Zala se je v glasbeni šoli učila violino, zdaj igra klavir in kitaro. Gašper pa je šolan kitarist, saj igra kitaro že od rosnih let, blizu pa so mu tudi vsa druga glasbila. (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Čeprav je Ema 2019 - na kateri sta slavila Zala in Gašper - minila brez večjih posebnosti in pretresov, se zdi, da bo Emo 2020 spremljalo burno dogajanje. Vsaj tako je razumeti po prvih odzivih, ki so se pričeli s projektom Ema Freš, kjer se bo na spletu predstavilo 18 mladih, bolj kot ne neznanih glasbenikov.

Razvedrilni program nacionalne televizije je danes, 4. novembra, na spletu in družbenih omrežjih startal s projektom izbiranja novega slovenskega evrovizijskega predstavnika. Z Emo Freš gre za nekakšen uvod v Emo 2020, na katero se bosta uvrstila dva najboljša iz Eme Freš. A glede na prve govorice in odzive na družbenih omrežjih, se zdi, da so vsi skupaj najbolj nezadovoljni z glasbo ter z načinom izbiranja, saj spletni uporabniki menijo, da bo na koncu zmagal tisti, ki ima več internetnih prijateljev oziroma plačanih objav. Kakor koli, pustimo se presenetiti, morda pa bo na koncu tega novega projekta, ki poteka le preko spleta, vendarle zmagala 'glasba'.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu