Že čez 4 dni: Gala večer s Sarah Brightman

Že čez 4 dni: Gala večer s Sarah Brightman (foto: Management) Management
19. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Že čez 4 dni, v petek, 22. 12., bo v Sloveniji veliki božično-novoletni spektakel Royal Christmas Gala, ki ga boste lahko v živo doživeli v Dvorani Stožice, obeta pa se nam vrhunska produkcija s svetovno najbolj uspešno sopranistko Sarah Brightman, ki jo bodo spremljali – poleg simfoničnega orkestra – tudi v Sloveniji izjemno popularni Gregorian in kar trije tenoristi: svetovno priljubljeni grški tenorist Mario Frangoulis, ki se je zapisal v srca tisočih žensk po celem svetu in je najbolj znan po skladbi »Vincero, Perdero«, nato tenorist Fernando Varela, znan tudi iz slovite zasedbe Forte Tenors in kontra tenorist Narcis, dolgoletni pevec v zasedbi Gregorian.

Priznana mednarodna umetnica Sarah Brightman in nastopajoči s simfoničnim orkestrom nam bodo na svečanem koncertu predstavili številne najlepše božične in novoletne pesmi, poleg tega pa bomo lahko slišali tudi dela iz musicala »Fantom iz opere«, s katerim je Sarah zaslovela, eno njenih navječjih uspešnic »La luna«, pesem »Time To Say Goodbye«, ki jo je vrhunsko zapela skupaj z Andreo Bocellijem in je prav tako znana po celem svetu.

V bogatem programu bomo lahko slišali tudi prekrasno pesem iz filma »Dr. Živago«, slavno »Nessun Dorma« in kot eno najbolj znanih božičnim pesmi tudi »Jingle Bells«. Obeta se res vrhunski božični večer, ki ga boste pomnili še zelo dolgo, saj tako veličastnega božično-novoletnega programa pri nas še niste doživeli, ustvarjen pa je po dunajskem vzoru in vzoru največjih opernih koncertnih spektaklov.

Royal Christmas Gala

Da bo dogodek še bolj bogat in poln presenečenj, se bodo izvajalci predstavili v solističnih izvedbah pesmi, kot tudi v prenesetljivih duetih in skupnih pevskih nastopih in vam tako premierno pričarali res vrhunsko božično presenečenje. Vse to vam bo pričaralo nepozaben in enkraten večer letošnjega Božiča in vas popeljalo na prekrasno pot v prehod v novo leto 2018.

K veličastnosti tega enkratnega koncertnega večera pa bo prav gotovo pridonesla tudi svečana in razkošna oprema odra, vrhunski zvočni in svetlobni park, režisersko taktirko nad celotnim božanskim večerom pa nima nihče drug kot Anthony Van Laast, ki je znan kot koreograf, ki ustvarja predstave na West Endu in na Broadwayju. Poleg številnih del za odre, je sodeloval kot koreograf tudi pri filmu Mamma Mia! (2008).

Ne zamudite tega izjemnega spektakla. Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.

Več informacij na:

www.starprodukcija.hr

www. sarahbrightman.com

www.gregorian.de

Priporočamo