Že skoraj 500 prijavljenih na Dobrodelni tek in pohod Božičkov!

14. 12. 2015

Še nekaj dni ogrevanja in tu bo 12. Dobrodelni tek in pohod Božičkov. Srečali se bomo v petek, 18. decembra, ob 18. in se v podporo Rdečim noskom skupaj podali po Tivoliju. Naklonjeno nam bo tudi vreme, zato vabimo, da se nam pridruži še več tekačev in pohodnikov.

Sicer pa z veseljem sporočamo, da se je zaenkrat vpisalo že skoraj 500 udeležencev.

Za nove prijave na dobrodelni tek in pohod Božičkov pa je tudi še čas – zadnji dan za spletno prijavo je sreda, 16. december, zato vabimo vse, ki se nameravajo udeležiti teka ali pohoda, da ujamejo ta datum in si tako prihranijo kak trenutek več za druženje s prijatelji in seveda Božičkom in Rdečimi noski. Veselo pa bo tudi po teku, saj se bodo vsi lahko odžejali s čajem, okrepčali s sendviči in se posladkali s piškoti. Zdaj je pa res zagotovo dovolj razlogov za prijavo!

(Vsem že prijavljenim pa sporočamo, da bodo lahko božičkove kapice in startne številke lahko prevzeli že v sredo 16. decembra med 16. in 18. uro v Športnorekreacijskem centru Šentvid, Bokalova 14, Ljubljana Šentvid.)

Nobeno dobro dejanje, naj je še tako majhno, ni nesmiselno, je zapisal Ezop. Zato pridite v petek v ljubljanski Tivoli. Pa pripeljite s seboj prijatelje, otroke, sorodnike, sodelavce, kužke in vse, ki radi migajo z vami!

Priporočamo