Že tretji Grubin memorial z dobrodelno noto

Že tretji Grubin memorial z dobrodelno noto (foto: GM Press) GM Press
21. 2. 2018

3. Grubin memorial v spomin na preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika bo letos potekal v petek, 2. marca, ob 18. uri, v Kranjski Gori, na smučišču Kekec.

Dobrodelni veleslalom bo ob 21. uri popestril še večerni brezplačen »ROCK&ROLL« koncert v neposredni bližini izteka smučišča Kekec. Udeležbo je zaenkrat potrdilo že veliko znanih obrazov, med drugim bo tam tudi Ivica Kostelić, smučar z izrednimi smučarskimi uspehi. Zopet se obeta pravi snežni spektakel, ki bo na eno mesto pripeljal znane smučarje in druge športnike, glasbenike ter vse, ki si želijo zabave, se radi spominjajo Draga Grubelnika in želijo hkrati prispevati nekaj za tiste, ki so pomoči najbolj potrebni.

Tretji dobrodelni snežni spektakel, ki bo potekal v spomin na v avtomobilski nesreči pred tremi leti tragično preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika – Grube, vedno nasmejanega in dobrosrčnega prijatelja, bo tudi tokrat imel dobrodelno rdečo nit.

GENERALI bo ponovno pokazal veliko srce in v okviru dogodka Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje podaril 2.000 eur za pomoč sedemčlanski družini v stiski iz Radelj ob Dravi, prav tako pa bo šel tej družini tudi ves izkupiček od startnih in dobrodelnih prispevkov.

Najboljše starejše veleslalomiste bo GENERALI nagradil s praktičnimi nagradami. Tekmovalo bo okoli 200 oseb. Prijave so odprte do srede, 28. februarja, na povezavi tukaj.

Grubin memorial letos poteka že 3. leto. Od leta 2016, ko je potekal prvi  Grubin memorial, je glavni organizator dogodka Rene Mlekuž, na pomoč pa radi priskočijo tudi Grubini prijatelji, med njimi Jure Košir, Mitja Kunc, Matjaž Vrhovnik, Urška Hrovat, Špela Pretnar, Alenka Dovžan in številni drugi.

Izkupiček prvega memoriala so namenili Dragovemu sinu Maksu, drugega pa mlademu športniku Timu, ki je zbolel za rakom.