Ženski filmski večer v Cineplexx: 50 odtenkov teme

26. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Februarski Ladies night, ki se bo odvijal na praznično sredo 8. februarja, s filmom Petdesetih odtenkov teme filmskim navdušenkam prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega.

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov.

Februarski Ladies night s filmom Petdesetih odtenkov teme filmskim navdušenkam prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega.

  • Vse obiskovalke ženskega večera se bodo razveselile izvoda revije Lady.
  • Vstopnice za Ladies night so že v prodaji, zaradi velikega zanimanja so na voljo tudi vstopnice za ogled filma v prvem vikendu predvajanja. Rezervacija in nakup vstopnic TUKAJ.

»Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.« – Anastasia Steele

Je še upanje za njuno skupno prihodnost

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe ... Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora. Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Ženski filmski večer v Cineplexx: 50 odtenkov teme