Ževža - raper, ki vztraja in nikoli ne obupa, z novim singlom!

25. 3. 2015

Andročec Matevž, bolje znan kot Ževža, rapa že nekaj let in do danes še ni obupal, temveč vztraja in se še naprej drži življenjskega mota, da je v življenju mogoče vse, če se le hoče.

Potem, ko je Ževža, ki ostaja poln idej, samozavesti, vztrajnosti, pozitivnosti in ljubezni do drugih, novembra 2013 v sodelovanju s pevko Ivano Honsić posnel videospot za pesem Rožica, ki jo je posvetil svoji zaročenki Tamari, se je za dobro leto umaknil iz prvih vrst glasbene scene, da bi v miru pripravil nekaj čisto novega.

Plod njegovega dela je skorajšnji izid njegovega prvega albuma, ki ga je naslovil z BODI TO KAR SI. In Ževža prav takšen je. Zase pravi, da je bil in bo vedno ostal isti, ne glede na mnenja drugih. Trudi se biti dober človek, ki opravlja dobra dela. O svojem prvem albumu je še povedal: "Včasih moraš biti zelo vztrajen in potrpežljiv. Svoje sanje si uresničujem sam in to po svojih najboljših močeh, z veliko podpore najbližjih. Pri delu s svojim producentom Denisem Čatićem pa tudi zelo uživam, saj delam prav to, kar me najbolj veseli."

In medtem ko čakamo na dejanski izid albuma BODI TO KAR SI, si je na youtube že mogoče ogledati videospot istoimenskega singla Bodi to kar si.

Pri nastajanju singla Bodi to kar si, je Ževžu na pomoč priskočila tudi njegova dolgoletna prijateljica Dijana Radovanović.

Značke: Ževža raper