Živi mrtveci: Kaj čaka preživele v drugem delu 6. sezone?

2. 2. 2016

Živi mrtveci se vračjo! Prihaja drugi del 6. sezone ene najbolj gledanih serij vseh časov. Le kako bodo tokrat preživeli pobegnili strašljivim zombijem?

Celotna 6. sezona je v znamenju vprašanja preživeti ali ohraniti človečnost.V peti sezoni Živih mrtvecev smo namreč videli, da so člani skupine postali mojstri preživetja in izjemno močni ljudje. Nekateri so postali skoraj malopridneži, meja med dobrim in slabim pa je bila vse bolj zabrisana. V zadnji sezoni pa se ljudje iz skupine učijo, da za življenje med živimi zgolj skrb za preživetje ni dovolj.

Na začetku šeste sezone Alexandrio ogrožajo številne nevarnosti. Da bi ljudje preživeli, se bodo morali utrditi kot drugi pred njimi, številni Rickovi ljudje pa bodo morali narediti korak nazaj, kar zadeva nasilje in pragmatizem, ki so ju bili prisiljeni sprejeti. Nič od tega se ne bo zgodilo zlahka ali brez konfliktov. Toda zdaj se Rickova skupina ne bori več zgolj za preživetje. Borijo se za svoj dom in branili ga bodo za vsako ceno, ne glede na nevarnost in ne glede na to, če ta nevarnost prihaja iz njihove sredine.

Serija, ki podira vse rekorde gledanosti, bo zopet predvajana istočasno na vseh 127 FOX trgih po svetu, v kar 33 jezikih. Tako si bo serijo lahko ogledalo več kot 244 milijonov gospodinjstev po svetu v le 24 urah po uradni premieri v Ameriki.

NE ZAMUDITE PONOVNEGA POHODA STRAŠLJIVIH ZOBIJEV.

LE NA FOX TV, OB PONEDELJKIH OB 22. URI, V SERIJI ŽIVI MRTVECI!

Priporočamo