Zmagovalec šova Bilo je nekoč na Planet TV je Niki Pagon

11. 6. 2016

Niki Pagon je zmagovalec šova Bilo je nekoč na Planet TV! Po 15 tednih bivanja v preteklosti se je Niki tako v sedanjost vrnil bogatejši za 50.000 evrov.

Nikiju, 27-letnemu gradbeniku iz okolice Cerknega, življenje brez sodobnih pripomočkov ni delalo velikih težav. O sebi meni, da je trmast, iznajdljiv in pošten, tudi te lastnosti pa so mu pomagale do končne zmage v igri za 50.000 evrov. Najtrši oreh na poti do bogate nagrade je bil Adis, s katerim se je pomeril v superfinalu in v dveh dobljenih dvobojih dokazal svojo premoč. "Občutki so nepopisni, zelo sem vesel," je dejal izčrpan, a vzhičen Niki po zmagi v forumu.

Za končno nagrado 50.000 evrov se je sicer potegovalo 18 tekmovalcev. V 15 tednih so pridobili kopico obrtniških in rokodelskih znanj. Ob koncu pa so odprli vrata čisto prave šole. Znanje je tekmovalcem posredovalo dvanajst mojstrov in ena mojstrica, obiskala pa sta jih tudi zeliščarka in plesni učitelj. Milan in Blaž sta bila edina, ki sta se vrnila v šov. Rojstne dneve pa sta v času bivanja praznovala David in Gvido. Sicer pa so tekmovalci za ogrevanje porabili 10 kubičnih metrov drv, za gradnjo več kot 15 kubičnih metrov lesa in 100 kilogramov žebljev. Pojedli pa so 10 kilogramov možganov in 5 kilogramov kurjih nog.

V ponedeljek, 13.6.2016, bo ob 22.55 na sporedu tudi sklepno dejanje komentatorskega šova Bilo je nekoč Brez cenzure. Jasna, Špela in Denis se bodo soočili z zadnjimi štirimi izpadlimi tekmovalci in velikim zmagovalcem. In če so v zadnjem delu oddaje Kmetija: Nov začetek brez cenzure dobili kraljico dekoltejev, bodo tokrat ob koncu sezone podelili nagrado tistemu izmed komentatorjev, ki se nam je vtisnil v spomin po najbolj ostrem jeziku.

Že to jesen pa se na Planet TV vrača resničnostni šov – Kmetija: nov začetek. V tretji sezoni šova iščejo tako moške kot ženske, pare in družine, ki so se pripravljeni preizkusiti v najbolj surovem boju za nagrado 50.000 evrov. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu kmetijanovzacetek@planet-tv.si in prek obrazca na spletni strani www.planet.si.Tekmovalci morajo biti polnoletni, k prijavi morajo pripeti fotografijo. Poslati morajo še naslednje podatke: ime in priimek, naslov, kontakt in datum rojstva.