Znan obraz ima svoj glas - prva oddaja šova že 6. marca!

24. 2. 2016
Deli
Znan obraz ima svoj glas - prva oddaja šova že 6. marca! (foto: Pop Tv)
Pop Tv

V nedeljo, 6. marca, bo na POP TV na sporedu prva oddaja tretje sezone najbolj zvezdniškega šova pri nas.

Nedelje zvečer ob 20.00 bodo to pomlad na POP TV znova rezervirane za nepozabne preobrazbe in spektakularne nastope. Ani Frece, Ines Erbus, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Samuel Lucas, Tilen Artač, Jana Šušteršič in Nejc Lombardo bodo ob nedeljah prevzeli nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali v celoti osvojiti. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca.

Nagrada bo šla znova v dobrodelne namene – za Mlade upe.

Voditelj Denis Avdič obljublja ob nedeljah spektakularne večere. Igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc pa bodo znova zasedli žirantske stole.

NOVOST SEZONE – JOKER!

Tretja sezona prinaša za tekmovalce in gledalce novost – Joker. Vsak od tekmovalcev bo imel enkrat v celi sezoni oddaje možnost, da izkoristi jokerja. To pomeni, da se naslednjič v lik z rulete ne preobrazi on, ampak njegov slavni prijatelj, ki zanj zbira tudi točke. Kdo bo ta slavni prijatelj, bo ostala skrivnost do nastopa in zabavno bo ugibati, kdo se skriva pod znanim obrazom na odru. Gledalci bodo med tednom dobili namige, ampak uganka bo rešena šele na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas.

KDO BODO TEKMOVALCI V PRVI ODDAJI?

V katere slavne dive in zvezde se bodo 6. marca prelevili naši tekmovalci, vam razkrivamo že danes!

Ani Frece bo Ceca. Renata Mohorič se bo prelevila v Stevena Tylerja. Ines se bo transformirala v Cher in Jana bo preizkusila glasilke kot Toni Braxton. In v katere čevlje bodo stopili fantje? Tilen Artač bo Zoran Predin, Mišo se bo prelevil v Krunoslava Kića Slabinca, Nejc bo Jon Bon Jovi in Samuel Bruno Mars.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik