Znani obrazi so se nadvse razveselili zmage Tima Gajserja!

20. 3. 2017

Mladi motokrosist je s prvo osvojeno trofejo letošnje sezone na prvenstvu MXGP v Argentini pokazal, da je iz pravega testa.

Navdušenje nad zmago je zaokrožilo tudi med znanimi obrazi - podporniki Tima Gajserja, ki so del kampanje GAJSIRAJMO na Šport TV. Dušan Mravlje, nekdanji ultramaratonec: »Že pri prvi vožnji sem bil zelo miren, v drugi pa še bolj. Fant je iz pravega testa! Tudi če mu kdaj kje »zmanjka«, je to vse normalno v športu. Super je vozil!« Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar:

»Tim je bil tako samozavesten, da mu zmaga ni mogla uiti! Vsa čast!« in svetovni prvak v harmoniki Robert Goter: »Napeto sem spremljal oba kroga, v drugem krogu sem tako stiskal pesti, da me je že bolelo (smeh). Kamen se nam je odvalil od srca, ko je Tim prevzel vodstvo. Iskrene čestitke za zmago na VN Argentine. Ker sem bil lani v Argentini na glasbeni turneji, sem še toliko bolj s srcem navijal za Tima! Ponosni smo nanj!«

Zmaga je iskreno razveselila številne navijače na domačih tleh, zato si Šport TV želi, da bi s kampanjo »GAJSIRAJMO na Šport TV« za Tima navijala cela Slovenija ter da bi mladi Gajser številko 243 popeljal do prvega mesta!

Gajser

Značke: Tim Gajser

Priporočamo