Znani Slovenci so romantično valentinovo preživeli v kinu

23. 2. 2015
Deli

Kino je že več desetletij ena izmed najbolj priljubljenih izbir za zmenek, zato je bila valentinova projekcija filma Petdeset odtenkov sive v vseh Cineplexxih po Sloveniji odlična priložnost za pare, ki so si želeli ta praznik zaljubljencev preživeti nekoliko drugače, v družbi Anastasie Steele in Christiana Greya.

Glasbeni in športna para na zmenek v Cineplexx

Da je Cineplexx odlična izbira za romantičen valentinov zmenek sta se prepričala glasbenik in pevec skupine SIddhartaTomi Meglič in njegova partnerka, manekenka Manca Simčič. Glasbenemu paru pa so se na dogodku pridružili tudi predstavniki vrhunskih športnikov, Aleš Mušič, kapetan HDD Olimpija z ženo in Boštjan Groznik, hokejist HDD Olimpija z ženo.

Za pestrost večera je v Kranju poskrbel radijski moderator Uroš Bitenc, ki je pare, med katerimi so se nekateri zato, ker je letos valentinovo sovpadalo s pustno soboto odločili tudi za večer v maskah, s humorističnim uvodom pripravil na vrhunec večera, medtem ko je enako nalogo v Mariboru odlično opravila moderatorka Ana Praznik.

Valentinovo popestrile tudi privlačne nagrade

Da pa bi bil sam uvod v večer in filmski zmenek v Cineplexxu še lepši, je vse obiskovalce dogodka čakala brezplačna pijača Sexes s katero so se osvežili še pred ogledom filma, medtem ko se je prav v vsakem kinu CIneplexx po en izžrebanec razveselil Liscinega bona v vrednosti 30 evrov, dva srečna izžrebanca, pa bosta po novem dišala s parfumom Reveal, ki ga je podaril Calvin Klein.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk