Znani so gostje novega pogovornega šova Planet znanih!

Znani so gostje novega pogovornega šova Planet znanih! (foto: Planet TV) Planet TV
6. 2. 2017

Novi pogovorni šov Planet znanih razkriva, kdaj so tekle solze v Eni žlahtni štoriji, kako trener slovenskih rokometašev odkriva talente in kdo vse prihaja to pomlad na Planet TV.

V sredo, 8. februarja, bo ob 20. uri na sporedu prvi v nizu pogovornih šovov Planet znanih, ki jih bosta vodila Ula Furlan Molk in Jure Godler. Radovedna izpraševalca bosta poklepetala z ustvarjalci naših priljubljenih oddaj.

V pogovornem šovu Planet znanih bodo na Planet TV tako gledalcem potešili radovednost in jim pomagali odgovoriti na številna vprašanja, ki se jim porajajo ob gledanju njihovih oddaj. Voditelja oddaje Ula in Jure bosta namreč iz sogovornikov, znanih obrazov Planet TV, poskušala izbezati zamolčano, priklicati pozabljeno, pokukala bosta v zaodrje nastajanja televizijske ponudbe, se pogovarjala z njimi o prijetnih in neprijetnih izkušnjah pred kamero in razkrila tudi kakšno skrivnost.

V prvi oddaji, v sredo, 8. februarja bosta Ula in Jure gostila igralce Ene žlahtne štorije in prisluhnila prigodam uigrane igralske zasedbe. Že naslednji dan bodo gostje športni voditelji Planet TV in slovenski rokometaši, bronasti junaki, ki so na svetovnem prvenstvu pokazali zlato srce. V tretji oddaji, ki bo na sporedu, 15. februarja bo beseda tekla o informativnem programu Planet TV, ki ima zelo resno poslanstvo, a ob vsakodnevnem lovu na vroče novice ustvarjalcem še vedno ostane dovolj časa za prijateljstva, ljubezni in norčije. Zadnja oddaja, na sporedu v četrtek, 16. februarja, pa bo posvečena tistim, ki na Planet TV šele prihajajo. Za letošnjo pomlad so namreč pripravili gledalcem kopico svežih in zabavnih oddaj in prav to veliko skrivnost pa sta Ula in Jure prihranila za konec.

Gostje pogovornega šova Planet Znanih:

  • Sreda, 8.2. – Igralci Ene žlahtne štorije: Ajda Smrekar, Vesna Pernarčič, Matjaž Javšnik, Primož Forte, Ana Dolinar, Ranko Babič, Robert Korošec, Medea Novak, Kristjan Guček, Stane Tomazin, Alenka Kozolc.
  • Četrtek, 9.2. – Slovenski rokometaši in voditelja športa Planet TV: Urban Lesjak, Vid Poteko, trener Veselin Vujović (preko skype-a), Miran Tišič, Milena Novak.
  • Sreda, 15.2. – Voditelji informativnega programa Planet TV: Jerca Zajc Šušteršič, Anja Markovič, Mirko Mayer, Kaja Flisar, Ula Furlan Molk, Pia Škofic, Bojan Ilijanič.
  • Četrtek, 16.2. – Igralci in voditelji zabavnega programa Planet TV: Nekaj igralcev nove družinske serije Česnovi: Karin Komljanec, Nataša Tič Ralijan, Nebojša Rako, Olga Grad, igralec nove humoristične serije Dragi sosedje: Marko Miladinovič, voditelja kviza 2 na 2: Boštjan Klun, Žiga Gombač.