ZPMS s koncertom Otroci za otroke zbrala več kot 55.000 evrov!

ZPMS s koncertom Otroci za otroke zbrala več kot 55.000 evrov! (foto: ZPMS Press) ZPMS Press
12. 6. 2017

V sklad za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin Pomežik soncu® je Zveza prijateljev mladine Slovenije s sinočnjim dobrodelnim koncertom Otroci za otroke, ki ga je na prvem radijskem in prvem televizijskem programu predvajala RTV Slovenija, zbrala 55.103 evrov.

Na dobrodelnem koncertu so z otroki iz pevskega zbora OŠ Nove Jarše - Rock mulčki in otroškega pevskega zbora RTV Slovenija nastopili slovenski glasbeniki Tomi Meglič (Siddharta), Tomislav Jovanović - Tokac (Dan D), Ula Ložar, Borut Marolt, Gal in Severa Gjurin in otroci iz Zavoda za gluhe in naglušne. Pobudniki koncerta so otroci iz zbora Rock mulčki in njihov zborovodja Emir Jušič. Rock mulčki skozi pesmi spoznavajo življenje in se srečujejo s pomembnimi vprašanji odraščanja. Tako se je v njihovem glasbenem potovanju porodila želja narediti nekaj za sovrstnike in s koncertom bodo otrokom omogočiti radosti, ki jim jih njihova stiska ne dopušča.

ZPMS je v času predvajanja koncerta na radiu in televiziji sredstva zbirala s pomočjo klicnega centra, v katerem so klice sprejemali številni znani Slovenci, med drugim igralec Boris Kobal, novinarka in voditeljica Manica Janežič Ambrožič, igralec Klemen Janežič, komik Andrej Težak – Tešky, akrobata FIlip Kržišnik in Blaž Slanič, paraolimpijka Veselka Pevec ter igralka in dolgoletna prostovoljka DPM Ptuj Urška Vučak.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri