Zvezde plešejo druga sezona se 11. marca vrača s Taro Zupančič in Petrom Polesom!

Zvezde plešejo druga sezona se 11. marca vrača s Taro Zupančič in Petrom Polesom! (foto: Pop Tv) Pop Tv
26. 2. 2018

Tara Zupančič in Peter Poles se v nedeljo, 11. marca, ob 20. uri vračata na televizijske zaslone v oddaji Zvezde plešejo. Družbo vam bosta delala prav vse pomladne nedelje.

V nedeljo, 11. marca, ob 20. uri se na POP TV z drugo sezono vrača plesni spektakel Zvezde plešejo, ki ga bosta tudi tokrat vodila Tara Zupančič in Peter Poles.

Tara Zupančič, ki je lani z odliko opravila z novim voditeljskim izzivom, o pričakovanju pravi: »V novi sezoni pričakujem se večji zagon, večjo željo in plesne presežke naših zvezd.« Čeprav se najbolj veseli plesnih nastopov, ne pozabi omeniti nepogrešljivih sodnikov: »S plesnimi nastopi pa pričakujem prav tako sočne komentarje in ocene naših sodnikov.« Tara je še dodala, da se ekipa že pripravlja: »Po dosedanjih pripravah se že čuti prijetna napetost, prav vsi pa vemo, da nas čaka bleščeča izkušnja, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Z ekipo smo že popolnoma predani procesu ustvarjanja in komaj čakamo, da se oddaja začne!«

O brezhibnih plesnih točkah, ki jih iz tedna v teden pripravljajo plesalci, pa Peter pravi: »Jaz vem, da se bomo spet vsako nedeljo znova spraševali, kako je mogoče nekaj takega pripraviti samo v enem tednu in hkrati upali, da se bo vse izšlo kot se mora,« in doda, da so lani tipali teren, letos pa je jasno, kako točke potekajo: »Zvezde zdaj že vejo, za kakšno tekmo gre, zato pričakujem malo višji nivo plesa že od prve oddaje naprej in posledično tudi zelo pazljive in nasvetov polne sodnike. Generalno bo pa spet res fajn, poženmo že!«

V plesnem spektaklu Zvezde plešejo bo nastopilo 12 znanih Slovencev, ki bodo v paru s profesionalnim plesalcem iz tedna v teden pripravljali nove, dih jemajoče točke. Zvezdniške pare lahko spoznate tukaj in tukaj.

PLESNA ODDAJA ZVEZDE PLEŠEJO PREMIERNO PRIHAJA V NEDELJO, 11. MARCA, OB 20. URI.

Zvezde plešejo