Zvezdnica Jelena Karleuša v Ljubljani prisega na Restavracijo diVino

Zvezdnica Jelena Karleuša v Ljubljani prisega na Restavracijo diVino (foto: Restavracija DiVino) Restavracija DiVino
11. 12. 2019

Restavracijo diVino je pred dnevi obiskala diva srbske pop glasbe Jelena Karleuša, ki je z družbo uživala v prijetnem ambientu priljubljene restavracije in še v izvrstni hrani izpod rok kuharskega mojstra Matjaža Cotiča.

"Balkanska Madonna oziroma balkanska Lady GaGa," kot sta jo poimenovala ugledni nemški tednik Focus oziroma ameriški časnik W Magazine, je bila nad hrano in postrežbo navdušena. Posebej pa jo je navdahnila zgodba penine Mare Santo, ki je znana kot penina iz morja. Zato so jo v podjetju Mare Santo, ki trži istoimensko penino, obdarili s steklenico posebne polnitve te penine, Mare Santo Prestige.

Pop zvezdnica, ki ima tudi slovenske korenine, je bila darila zelo vesela, pa tudi članstva v Klubu Mare Santo. Gre za klub, ki združuje prijatelje penine Mare Santo, namen kluba pa je povezovanje med ljudmi in humanitarnost. Klub - ustanovljen je bil letos, med člani pa so številna slovita imena iz sveta politike, gospodarstva in športa, je tako med drugim že sodeloval na številnih dobrodelnih dogodkih. To je navdušilo tudi popularno Jeleno Karleuša, ki je humanitarno zelo aktivna, predvsem ko gre za pomoč otrokom. Tako bo med drugim honorar od svojega novoletnega nastopa - šlo naj bi za 50.000 evrov - po pisanju srbskih medijev donirala za zdravljenje bolne deklice Sofije iz Niša.

"Obiska gospe Karleuše smo bili zelo veseli, saj je to še en dokaz, da delamo dobro. Poleg naših cenjenih rednih gostov, nas obiskuje vse več ljudi iz sveta slavnih, kar je za nas velika čast," je poudaril vodja restavracije diVino Aleks Ajdišek. "V restavraciji diVino se trudimo, da vsem našim gostom ponudimo najkakovostnejšo storitev in jim omogočimo čim boljše počutje pri nas. Obiski slavnih gostov, kot so npr. popularna Jelena Karleuša ali pa košarkarska asa Luka Dončić oziroma Goran Dragić, so za nas dodatna potrditev," je še dodal Aleks Ajdišek.

Ljubljanska restavracija diVino združuje le najboljše, moderno in tradicionalno. Njihove jedi na eni strani spoštujejo izročilo tradicionalne kulinarike Goriških brd, kjer so njihove korenine, na drugi pa se spogledujejo s sodobnimi trendi priprave hrane tako v Sloveniji kot v tujini. Restavracija diVino je ena od peščice restavracij v svetu, kjer je možno poskusiti mesne dobrote enega največjih gastronomskih mojstrov našega časa, Daria Cecchinija, ki nosi naziv Najboljšega mesarja na svetu. diVino je tudi hišna restavracija ena najboljših penin. Gre za penino Mare Santo, ki je zaradi svojega načina pridelave edinstvena na svetu. Zori namreč do 30 metrov globoko v Jadranskem morju.