Zvezdnik Cristiano Ronaldo se je pridružil ekipi Pokerstars

Zvezdnik Cristiano Ronaldo se je pridružil ekipi Pokerstars (foto: Pokerstars) Pokerstars
29. 5. 2015

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je pridružil ekipi PokerStars kot nov ambasador njihove blagovne znamke. Z največjo spletno stranjo za igranje pokra na svetu bo sodeloval pri promociji te igre in jo prek izkušenj ter udeležbe na poker turnirjih predstavil tudi svojim oboževalcem.

Ronaldo spada med najbolj uspešne in priljubljene športnike na svetu, pogosto ga omenjajo tudi kot enega najboljših igralcev vseh časov. Aktualen nogometaš leta, znan po siloviti hitrosti in osupljivi sposobnosti streljanja zadetkov, se bo podal na nov izziv, tokrat na zeleni površini poker miz.

Superzvezdnik je svojo novo vlogo sporočil v videu na svoji strani na Facebooku, kjer ima več kot 103 milijone sledilcev: "Rad igram za zmagovalne ekipe in PokerStars je pravi partner zame," je povedal Ronaldo. "PokerStars vedno išče načine za izboljšanje in skuša ostati korak pred ostalimi. Kot športnik to res spoštujem. Poker sem začel igrati pred nekaj leti. Rad imam tekmovalnost, strategijo in zabavo. Veselim se že, da bom svojo igro popeljal za poker mize na spletu in v živo ter osebno spoznal oboževalce. Čeprav je nogomet moj svet, je bil poker vedno moja igra. Zelo sem vesel, da sem se pridružil ekipi." Ronaldo bo promoviral blagovno znamko PokerStars v oglaševalskih kampanjah in se kot poseben gost udeleževal velikih poker turnirjev v živo in prek spleta. Na posebnem dogodku, ki je predviden za drugo polovico letošnjega leta, ga bodo imeli oboževalci tudi priložnost spoznati in izzvati v igri.

Michael Hazel, izvršni direktor PokerStars, je ob podpisu pogodbe dejal: "Poker mize niso novo prizorišče za športnike, saj so številni v zadnjih letih iskali druge načine za izpolnitev njihove ljubezni do tekmovanja in sledenja izzivom. Ronaldo je eden izmed najbolj znanih športnikov na svetu in PokerStars je navdušen nad partnerstvom z njim. Veselimo se, da bo svojo ljubezen do igre in izkušnje, ki jih bo pridobil na PokerStars, širil z ogromnim številom sledilcev na družbenih omrežjih in oboževalci po vsem svetu."

David Baazov, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja Amaya Inc., lastnik blagovne znamke PokerStars, je povedal: "Ronaldo je del nove generacije svetovnih superzvezdnikov med športniki, ki trdo delajo, sprejemajo pametne odločitve in spodbujajo svoje oboževalce, da sodelujejo v njihovih življenjih. Ponosni smo, da sta Ronaldo in tudi njegov nogometni kolega Neymar Jr izbrala PokerStars kot partnerja na svojem potovanju in se odločila deliti svojo ljubezen do pokra z oboževalci."

Ronaldo si je že zagotovil naziv enega najboljših nogometašev in se lahko pohvali s številnimi nagradami, kot so tri FIFA zlate žoge za igralca leta, dve medalji Lige prvakov, cela vrsta nazivov v domači ligi in številni rekordi za dosego zadetkov. Ronaldo se kot najnovejši član PokerStars pridružuje tudi ostalim navdušencem pokra med športniki, kot so Ronaldo Nazário, Fatima Moreira de Melo, Neymar Jr ter Rafael Nadal. Na PokerStars bo igral pod uporabniškim imenom "C.Ronaldo".

Za PokerStars je to že druga pomembna okrepitev ta mesec. V začetku maja je namreč ambasador blagovne znamke postal tudi brazilski nogometni zvezdnik Neymar Jr.