Zvita feltna po hitih 'Edina', 'Kraljica', 'Lunina belina' in drugih v eter pošilja še 'Zate'!

Zvita feltna po hitih 'Edina', 'Kraljica', 'Lunina belina' in drugih v eter pošilja še 'Zate'! (foto: Zvita feltna Press) Zvita feltna Press
1. 3. 2019

Skupina Zvita feltna po velikih hitih 'Edina', 'Kraljica', 'Lunina belina' in 'V dobrem starem Piranu' v svet pošilja novo, bodočo uspešnico 'Zate', za katero verjamejo, da bo to pomlad in poletje himna mladih širom Slovenije.

Mladeniči, zbrani v skupini Zvita feltna, v zadnjih dveh letih beležijo izjemne uspehe, njihova popularnost pa je iz dneva v dan večja: skladba 'Edina' bo v par dneh dosegla 2 milijona ogledov, 'Lunina belina' je blizu prvemu milijonu, 'Kraljica' pa je na polovici prvega milijona ogledov na portalu YouTube. Pevec in klaviaturist Blaž Gec ne more skriti navdušenja: ''Noro! Tudi v sanjah nismo pričakovali takšnega odziva na naše skladbe. Vemo, da so to le številke, a le-te v resnici pomenijo, da imajo ljudje glasbo, ki jo ustvarjamo, radi. Neizmerno smo veseli in hvaležni!'' pravi mladi pevec. Zvita feltna pa navdušujejo tudi na koncertih; njihovi koncerti so vedno polni do zadnjega kotička, nastopajo pa vsak vikend, večkrat.

Zvita feltna se v novi skladbi 'Zate' lotevajo malce drugačnega pogleda na ljubezen – če so bile 'Edina', 'Kraljica' in 'Lunina belina' srečno zaljubljene, je 'Zate' v ljubezni nedorečena. O skladbi avtor glasbe Theo Čebron razmišlja: ''Vsak je nedvomno že doživel konec veze in se kasneje spraševal, ali je to res konec, morda ni, bova še skupaj? In o takšnem razhodu, ''koncu'' ljubezni govori skladba Zate.''. Besedilo je spisal Rok Lunaček: ''Tako rekoč sem peti član skupine. Ni mi težko kaj napisat za fante; smo ekipa, veliko smo skupaj, tudi v prostem času. Bolj je problem ostati zbran in se ne hecat in tudi kaj resnega naredit vsake toliko,'' v smehu dodaja Rok. Za produkcijo in aranžma je poskrbel Blaž Hribar.

Zvita feltna so za skladbo Zate posneli tudi videospot.

Fantje iz skupine verjamejo, da bo tudi pesem 'Zate' gotovo super sprejeta, saj gre za moderno, udarno skladbo z zelo močnim videospotom, katerega so ponovno posneli s srbskim zvezdnikom Djomla KS, katerega produkcijska ekipa nosi ime Take Over Media.


 

 • Zvita feltna - Zate - videospot.
   

Zvita feltna pa ne počivajo, saj, kot pravijo sami, že snemajo nove skladbe – dve sta že posneti: ena bo luč sveta ugledala že konec poletja, druga pa proti koncu leta. Do takrat je tukaj 'Zate'!

zvita feltna

Zvito feltno lahko v živo ujamete:

 • 2. 3. - PUSTOVANJE RIBNICA
 • 6.4. -  PRVAČINA
 • 13.4. - KOMENDA (šotor)
 • 26.4. - RALLY AJDOVŠČINA
 • 27.4. - ŽELEZNIKI (šotor)

Zvita Feltna so:

 • Blaž Gec - vokal, klaviature, harmonika
 • Matic Leban - vokal, bobni
 • Theo Čebron - vokal, električna kitara, bas 
 • Žan Janežič - kitara, bas

Avtorji skladbe Zate: glasba: Theo Čebron // tekst: Rok Lunaček // aranžma: Blaž Hribar

Priporočamo