5 največjih modnih kiksov z grammyjev

Rita Ora (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2014

Modna mrha Manja Plešnar je izbrala nekaj največjih modnih kiksov z rdeče preproge grammyjev.

Rita Ora

Nič kaj šokantnega s strani Rite Ore, pravzaprav je kar dolgočasna. Obleka je sicer lepa in čudovitega zelenega odtenka, a za na rdečo preprogo preveč enostavna. Takole oblečena bi se lahko odpravila tudi na večerjo ali na pijačo. Tudi njeni "krempeljčki" so malce preveč Disneyevski...Od vsega mi je najbolj všeč make up in prstani. Ostalo ZEH!

Katy Perry

katy perry

Pri Katy nikoli ne veš, ker vedno izstopa, samo da je včasih z eno nogo že v modnem grobu. Tokrat je popolnona zgrešila, saj Valentinova kreacija na njen sploh ne izgleda tako angelska kot na modni pisti. Zdi se mi, kot da je zavita v celofan in da na njo za vogalom čaka Frankenstein. To bi bila poroka stoletja. Šokantno brezvezna kreacija.

Paris Hilton

paris hilton

No, tole pa je za mene eden izmed največjih kiksov rdeče preproge. Obleka je na meji med res retro obleko, ki bi lahko bila okej, če bi jo predelali in tisto, ki jo je mama zaradi grozljivega ansambla na hrbtni strani podarila Humani. Tako zelo je kičasta kot Paris in ne morem se odločiti ali svetlolasa starleta v njen plava ali se duši. Kakorkoli, za na grmado.

Skylar Grey

Skylar grey

Ne vem, enostavno ne razumem...če je želela biti gola bi lahko prišla že brez te krpice. Njena koža je presvetla za to obleko in zato se Skylar v njen popolnoma izgubi. Vse kar vidim so tetovaže in dva zoprna preseka spredaj in zadaj. Sprva sem mislila, da je ena izmed njenih prsi deformirana...Človeške ribice že imamo, radi bi videli še kaj kar ne živi samo v jamah.

Beyonce

Beyonce

Beyonce je neustavljiva in neprekosljiva na odru, kjer je prava diva in ena izmed najbolj ženstvenih in zapeljivih zvezdnic na svetu. Na rdeči preprogi pa nam ponudi nekaj povsem nasprotnega...Ne vem zakaj je tako obsedena s kičem in temi "zavesatimi" oblekami, ki so dobeseden prevod dekoracij iz 18-tega stoletja? Vedno se mi zdi, da je oblečena v prevleke za kavč ali zavese iz palač. Škoda, ker sem prepričana, da bi bila izjemna v minimalističnih kreacijah. Ženska njenega kalibra in lepote ne rabi dodatnega kiča. Preveč vulgarno seksi je...

Priporočamo