6pack Čukur predstavil svoje dobrodelno društvo Working Cross

13. 12. 2013
Deli

Eden najpopularnejših slovenskih hip-hoperjev 6pack Čukur bo s kolegi obrtniki zagotavljal brezplačna gradbena in obnovitvena dela tistim, ki si tega ne morejo privoščiti, in jim tako omogočil boljše pogoje za normalno bivanje.

Sredstva za delovanje društva bo zagotavljala prodaja posebna linija nakita, križcev v treh velikostih, sestavljenih iz čistega srebra, ki so shranjeni v elegantni embalaži, katere podoba spominja na CD ovitek.

Križec ima za 6packa prav poseben pomen, saj gre za pripomoček, s katerim si kot keramičar pomaga ohraniti pravilen razmik med ploščicami. Nosilno misel projekta 'verjemi v svoje delo, svoj križ, svojo vero' je Čukurju kar na kraju dogajanja na roko vtetovirala tatoo umetnica, nato pa je 6pack v živo predstavil še novo pesem Sorry stari, katere besedilo pripoveduje zgodbo njegovega poklicno-ustvarjalnega življenja.

Na dogodku se je odvila tudi dražba edinstvenega – s posebno tehniko potolčenega – križca, katerega lastnik je bil do sinoči Peter Poles. Po hudem boju med Martino Ipša in Jasno Kuljaj je presenetljivo zmagala zasedba Carpe Diem in v sklad za Working Cross prispevala kar 400 EUR!

Več o svojem novem projektu je 6pack Čukur povedal v intervjuju, ki si ga lahko preberete TUKAJ.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan