Alya priredila nepozabni koncert nad oblaki

 Alya priredila nepozabni koncert nad oblaki (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
16. 5. 2014

Posebna jeklena ptica iz jate Croatia Airlines je povabljence, med katerimi so bili znani Slovenci in Slovenke ter predstavniki naše in hrvaške sedme sile pričakala na hrvaškem letališču. 

Kmalu po vzletu se je za zaveso pripravljalo nekaj posebnega. Nekaj zgodovinskega. Na doseženih 4500 metrih nadmorske višine, je pevka Alya priredila manjši koncert nad oblaki. Oder je bil postavljen tik pred pilotsko kabino, na letalu pa se je razvila spontana zabava, kakršne še nismo doživeli.

Visoko nad Zagrebom v posebnem MINGL letalu Airbus 319 se je trlo novinarjev, kamer, fotoaparatov, mikrofonov... Alya je pela, nekateri so peli zraven, drugi so plesali.

V sprednjem delu letala je bil najbolj glasen Trkaj, igralka Nina Rakovec je poplesavala v zadnjem delu, Alenka Godec ni mogla verjeti, kako se je kljub strahu pred letenjem, tokrat prepustila in sprostila., Alyina starša sta se ponosno smehljala ...

Alya je najprej postregla s singlom CAR, ki napoveduje tudi njeno novo ploščo. Vendar to, da je pela visoko nad tlemi, in da so ji ves čas vsi navdušeno ploskali, še ni bilo dovolj: šokirala je z novo podobo. Po novem kratkolasa Mozirčanka je sinoči v vseh pogledih uresničila svoje sanje. "To je bil nepozaben let, nepozaben dogodek in presrečna sem," nam je povedala.

In imela je še eno presenečenje...

Na 'zračni oder' je povabila hrvaškega glasbenika Massima, ki je skupaj z bandom poskrbel za dodatno ekstazo visoko nad oblaki. Potniki so želeli še, za odlično izpeljan dogodek pa se je na letalu zahvalil tudi direktor Tušmobila Gregor Štampohar

Po pristanku in še enem gromkem aplavzu so zvezdniški potniki, skupaj s posadko odšli še na zabavo v enega izmed hangarjev, kjer se je ob MINGL letalu z Alyinim obrazom nadaljevalo sproščeno druženje.