Ana Marija in Aljaž spodbujala k prvemu koraku

7. 4. 2013

Očarljiva igralca Ana Marija Mitič in Aljaž Tepina sta tokrat kavarno Nebotičnik obiskala s posebnim namenom.

V spremstvu ekipe Milka sta z Milkinimi čokoladami med obiskovalce kluba prenašala sporočila nežnosti in jih spodbujala, naj naredijo prvi sladek korak.

Ker so pri Milki opazili, da moški in ženske pogosteje kot kdaj koli prej celo v klubih stojijo ločeno, vsak s svojo družbo in s svojimi temami, so se domislili načina, kako bi to navado vsaj malo spremenili in kako bi želja po izkazovanju nežnosti ponovno postala močnejša kot strah pred zavrnitvijo.

Običajno soboto spremenila v večer, ki bo ostal v spominu

Neustavljiva energija in neposrednost Ane Marije in Aljaža v spremstvu sporočil nežnosti in darilnih čokolad Milka, ki so si jih moški in ženske pošiljali med seboj, sta na videz običajno soboto spremenili v večer, ki bo ostal v spominu.

"Res sta luštna, lepo sem se nasmejala, ko sta mi prinesla sporočilo. Zelo simpatično in originalno," je komentirala ena od gostij kluba.

Z malček pomoči Ana Marije in Aljaža so mnogi sklenili nova poznanstva, za odgovor na vprašanje, ali se bo pozneje iz tega razvilo še kaj več, pa je še prekmalu. Veselo ozračje in sobotne trenutke nežnosti je Milka objavila na svoji Facebook strani, kjer obiskovalce vabi, da svoje izkušnje delijo z vsemi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri