Anja Baš navdušila na odprtju Dallasove trgovine

Anja je tokrat svojo glasbo predstavila v akustični preobleki. (foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
23. 1. 2014

V kletnih prostorih založbe Dallas v Ljubljani, je včeraj potekalo odprtje nove Dallas Music Shop glasbene trgovine. Dogodek je s svojim nastopom popestrila vokalistka Anja Baš, ki je med drugim predstavila tudi svoj najnovejši videospot za pesem Nimaš kej. Dogodka so se z zanimanjem udeležili tudi nekateri znani Slovenci.

V novi Dallasovi glasbeni trgovini, kjer je moč dobiti zgoščenke domačih, ex- YU in tujih izvajalcev, vinilke, posebne izdaje in raritete, glasbene dvd-je, blu ray-e in knjige, majice ter ostale izdelke, je svojo glasbo v akustični preobleki predstavila Anja Baš, in sicer ob spremljavi kitare, harmonike in tolkal.

Slišali smo lahko skladbe, kot sta Nimaš kej, Skušnjava in druge. Premierno pa smo si lahko ogledali tudi videospot za Anjino aktualno skladbo Nimaš kej, ki je nastal pod režisersko taktirko Dejana Baboska iz ekipe Narayan production.

V videospotu z Omarjem Naberjem

"Dejan je eden tistih redkih režiserjev, ki zna iz tebe potegniti to, kar pravzaprav veš, da sam želiš povedati/pokazati, ampak ne veš kako," o sodelovanju z režiserjem pravi Anja in dodaja:

"Ker je osnova besedila pesmi Nimaš kej pravzaprav pismo, sem želela, da videospot to na nek način prikaže. Iskala sem tudi moškega, ki se pojavi v videospotu kot moj nekdanji fant – in to vlogo je 'dobil' Omar Naber. Z Omarjem se sicer poznava že od Bitke talentov in od nekdaj se dobro razumeva."

Vabljeni k ogledu videospota:

Priporočamo