April in Nika Zorjan predstavili nov videospot

April in Nika sta skupaj tudi nastopili. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
23. 3. 2012

Kar dve pevki, April in Nika Zorjan, ki obe delujeta in ustvarjata pod okriljem Raaya in njegove produkcijske hiše, sta danes zvečer v ljubljanskem Klubu 300 predstavili svoja nova video izdelka.

Predstavitev, bogato začinjena s slastnimi jedmi in pijačo Štajerske hiše kulinarike, sta pevki začeli z nastopom v živo. Malo drugačen, veliko bolj akustičen pristop je zbrano mnnožico številnih slovenskih glasbenih in televizijskih imen navdušil. Po nastopu pa je na vrsto prišel slavnostni trenutek, ki je požel aplavz in odbravanje, saj so na velikem platnu predstavili premierno videospot za skladbo Čas za nas Nike Zorjan in videospot za pesem My FB Song pevke April.

Kot zanimivost naj zapišemo, da je oba spota režiral mladi slovenski režiser Niko Karo s produkcijsko skupino Karo Media, ki se mu glede na videno obeta še dolga in plodna kariera režiserja, njegove dobre prispevke pa so gledalci spremljali tudi že v oddaji Misija Evrovizija.

Videospot pevke April za skladbo My FB Song si lahko ogledate na povezavi, April in Nika pa sta za nas opisali tudi nekaj občutkov po premieri.

 

APRIL IN NIKA ZORJAN - April in Nika Zorjan intervju ob premieri spota