Beauty Beach Party za miss Italije v svetu 2010

Vir: Govori.se
16. 6. 2010

10. junija je v portoroški Alayi potekala zabava, posvečena Niki Marušič, novi miss Ialije v svetu za Slovenijo 2010, ki se je 16. junija odpravila v Jesolo poleg Benetk na svetovni izbor Miss Italije v svetu 2010, ki bo 30. junija.

V Alayi so se dekleta pod vodstvom Jasmine Novak, lastnice licence za Miss Italije v svetu za Slovenijo, pripravljala na večerno zabavo v popolnem poletnem vzdušju. Na modni reviji je sodelovala tudi nova nadobudna agencija manekenk Bker iz Nove Gorice, ki jo spretno vodi nekdanja priznana manekenka Kerstin Troha Babbucci.
V zapeljivih pisanih poletnih kombinacijah čudovite kolekcije New Yorker, s sončnimi očali prestižnih blagovnih znamk Bvlgari, Versace, Ray Ban, Dolce & Gabbana ... optike Tommas iz Kopra in make upom Madina Milano iz butika Glamm and Gloss iz Nova Gorice so se dekleta zapeljivo sprehajala po Alayi. Glavna zvezda večera Nika Marušič, Miss Italije v svetu za Slovenijo 2010, se je kot zadnja sprehodila med gosti in jih očarala s svojo lepoto.