Belvijev dobrodelni bowling turnir

Estradniki, ki so prispevali k uspehu humanitarne akcije. (foto: Grega Eržen in DonFelipe) Grega Eržen in DonFelipe
Vir: Govori.se
29. 3. 2010

Sobotni večer so slovenski estradniki pod vodstvom najbolj poslušanega radia na Gorenjskem izkoristili za dobrodelno akcijo in se obenem odlično zabavali.

Na bowling igrišču kranjskega Planeta Tuš so voditeljica Katja Tratnik, Alya, Tjaša Kokalj, Maja Jamnik, Sanja Grohar, njen zaročenec Sami, Maja Malnar, pevec Mare B., Ela in plesni mojster Anže Škrube, skupaj s poslušalci radia Belvi metali v keglje za deklico potrebno pomoči, radijska ekipa pa je ob tem pripravila še prav posebno zbiralno akcijo.

Med dekleti se je najbolje odrezala Sanja Grohar, ki sta ji za vrat dihali Maja Jamnik in zelo dobro razpoložena Tjaša Kokalj z novo pričesko, glavno nagrado vikend paket z avtomobilom Renault pa je domov z največjim številom podrtih kegljev odnesel mladi pevec Mare B.

Posebno nagarado za tistega, ki je največkrat podrl vse keglje naenkrat je tokrat prispeval Hotel in Casino Kongo, ki je zaročencu Sanje Grohar Samiju, podaril vožnjo z limuzino in penino s pozdravi direktorja kraljestva zabave Damjana Musiča.

Organizator prireditve in glavni krivec zanjo, sicer tudi urednik radia Belvi, Gregor Murn je bil ob koncu zadovoljen z uspehom in zbranim izkupičkom humanitarne akcije.

Belvijev bowling - Belvijev bowling