Danijela postala obraz nove linije zapestnic Cruciani

Za to linijo je bila oblikovana posebna embalaža in izbran model štiriperesne deteljice v različnih barvah.  (foto: Dean Dubokovič) Dean Dubokovič
25. 10. 2013

Slovenski uvoznik za prestižno modno blagovno znamko Cruciani je v sredo, 23. oktobra, na dvorcu Zemono pri Vipavi organiziral ekskluzivni večerni dogodek s predstavitvijo nove posebne linije zapestnic Cruciani - SPECIAL EDITION BY DANIJELA.

Znana glasbenica Danijela Martinović, ki je regionalna ambasadorka zapestnic Cruciani, je postala obraz nove posebne linije zapestnic Cruciani SPECIAL EDITION BY DANIJELA.

Od vsake prodane zapestnice iz te posebne linije, bodo del sredstev namenili za Fundacijo Vrabček upanja, ki podpira oddelek za invalidno mladino v Stari Gori.

Za to linijo je bila oblikovana posebna embalaža in izbran model štiriperesne deteljice v različnih barvah. Posebna linija ima tako poleg dobrodelne note tudi sporočilo sreče.

Dogodka se je udeležilo več kot 200 gostov in predstavnikov medijev. Danijela Martinović je zbrane goste presenetila z nastopom v živo. Sledilo je kulinarično razvajanje, za katerega sta poskrbela priznani kuharski mojster Tomaž Kavčič in Marjan Simčič z vrhunskimi vini. Oba sta kot partnerja tudi podprla dobrodelni dogodek.

Marko Filej, direktor podjetja Rafis 1, uvoznika za znamko Cruciani C v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji, je bil ob lansiranju posebne linije in dobrodelnega projekta zadovoljen:

"Znamko Cruciani smo v manj kot enem letu v Sloveniji  uspeli pretvoriti v modni fenomen in prodajno uspešnico. Vrhunec dosedanjega dela pa predstavlja posebna linija, ki je bila narejena posebej za slovenski trg. Odločili smo se, da bo ta zapestnica osnova za izvedbo dobrodelnega projekta. V Italiji so podprli ta naš predlog, da tudi v Sloveniji organiziramo dobrodelni projekt s plemenitim ciljem."