Beckhamovi kupili hišo preminulega Versaceja

David in Victoria sta že nekaj časa iskala hišo v Miamiju. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
15. 3. 2014

Že lani so se pojavile špekulacije, da sta David Beckham in njegova soproga Victoria vrgla oko na hišo, v kateri je nekoč bival Gianni Versace. Zdaj naj bi hišo tudi kupila, in sicer za 36 milijonov funtov.

Hiša, ki si jo je v Miamiju omislili, Gianni Versace, mu očitno ni prinesla veliko sreče, saj je bil leta 1997 umorjen prav na njenem pragu. Gianni je bil homoseksualec in se je zapletel v nevaren ljubezenski trikotnik s svojim partnerjem Antoniem D'Amicom in Andrewom Cunananom. Zadnji ga je nato tudi umoril.

Versace je hišo, ki se je imenovala Casa Casuarina, kupil leta 1992 in zanjo odštel šest milijonov funtov. Nato je za 20 milijonov funtov kupil še posest zraven in vse skupaj obnovil. Hiša je bila zgrajena leta 1930 in je nekakšna replika tiste, v kateri je živela družina svetovnega popotnika Krištofa Kolumba.

Leta 2009 so iz nje napravili hotel, ki pa očitno ni najuspešneje deloval. Ima 10 spalnic, bazen s pozlačeno obrobo, observatorij in baročni vrt. David in Victoria, ki sta dobra prijatelja Giannijeve sestre Donatelle Versace, sta že nekaj časa iskala hišo v Miamiju, kjer bodo očitno preživeli kar nekaj časa.

Vest, da je nogometaš kupil Versacejevo hišo, se je najprej pojavila v italijanskem časopisu Corriere Della Sera, nato so jo povzeli drugi časopisi. David je vest zanikal, vendar pa vemo, da to še ne pomeni, da hiše ni kupil ali jo morda še bo.