Dopusti razvpitih zvezdnic

Kraljica popa Britney Spears si je privoščila razvajanje v wellness centru s svojim fantom Davidom Lucadom. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
4. 7. 2013

Vroče poletne temperature na znamenite obale vsako leto privabljajo številne zvezdnice. Zagotovo so manj sramežljive kot naše, saj se brez sramu v mini bikinijih nastavljajo žgočemu soncu, s tem pa so prava paša za moške oči in radovedne paparace. In kje najraje preživljajo oddih od napornega vsakdanjika?

Peščene plaže Miamija so nedvomno pravi magnet za tuje estradnice. Tako se je zvezdnica glasbenih odrov in filmskih platen, Jennifer Lopez, letošnjega maja na floridski obali odločila posneti videospot za svoj novi singel Live it up.

Kljub svojim letom Jennifer še vedno deluje mladostno, vendar še zdaleč ne more konkurirati eni izmed najbolj znanih in priljubljenih 'angelčkov,' Candice Swanepoel.

Manekenka je za ameriški praznik obiskala znameniti South Beach v Miamiju, kjer se je sončnim žarkom predajala skupaj s svojim brazilskim fantom, Hermannom Nicolijem. Še več fotografij lepe Candice boste našli v prispevku Candice Swanepoel - fenomen v modnem svetu.

V koraku z modnimi smernicami je tudi nekdanja najstniška zveznica Britney Spears, ki nam je za oddih v enem izmed najbolj znanih kalifornijskih wellness centrov postregla z živahnim svetlo modrim bikinijem.

Nekdanja zvezdnica resničnostnih šovov in kraljica škandalov, Nicole Richie, se je zabavala s slavno prijateljico Jessico Alba. Na obalah karibskih otočij, natančneje na St. Barthsu, sta poskrbeli za radovedne poglede in po mnenju številnih očividcev se je Nicole dobro pripravila na sezono bikinija, saj je dodobra oblikovala svojo postavo.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 28/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 28/2013

Story Story 28/2013, od 03. 07. 2013