Dve lepotici v Kranjski Gori

Lepotice so se sprehodile tudi v kopalkah Nancy Beachwear kar je navdušilo moški del občinstva... (foto: Filip Kocijančič) Filip Kocijančič
Vir: Govori.se
29. 11. 2012

Agencija Queen je v sodelovanju s podjetjem AMC Studio in Igralniško-zabaviščnim centrom Korona v Kranjski Gori v petek in soboto postregla z modno-zabavnim spektaklom, v katerem so člani komisije izbrali kar dve nosilki lepotnih nazivov.

Lento in lepotni naziv miss Casino Korona 2012 je dobila simpatična Ljubljančanka Lara Koren. S svojim nastopom je najbolj prepričala komisijo in ta ji je podelila tudi nagrado, potovanje v Las Vegas.

Naziv miss severne Gorenjske za miss Slovenije 2013 pa je po mnenju strokovne komisije, v kateri so sedeli stilistka Jerneja P. Zhmebrovskyy, fotograf Dejan Nikolič, nekdanja manekenka Renata Bohinc, miss Slovenije Nives Orešnik in koreograf ter lastnik plesne šole Jay Dance Studio Jernej Šerjak, podelila rdečelasi lepotici iz Zreč Lauri Škovrc, ki je za nagrado dobila uvrstitev v finale tega prestižnega lepotnega tekmovanja in vikend paket z novim Renaultovim cliom podjetja ASP Lesce.

Dan pred tekmovanjem pa je v IZC Korona potekala tudi modna revija oblačil podjetja Forma +, Hit Moda in kopalk Nancy Beachwear, v katerih so dekleta požela velik aplavz.