Ekskluzivno smo obiskali finale oddaje Misija Evrovizija

Finalna oddaja Misija Evrovizija (foto: DonFelipe / Žiga Culiberg) DonFelipe / Žiga Culiberg
Vir: Govori.se
10. 1. 2012

V nedeljo zvečer smo ekskluzivno obiskali finalno oddajo Misija Evrovizija in tako dobili priložnost, da vam s sliko in besedo pokažemo vse, kar se je dogajalo v zakulisju in na odru najbolj zanimivega pevskega finala letošnjega leta.

Že nekaj pred oddajo smo tako lahko pogledali v zakulisje oddaje, zmotili ustvarjalce pri delu med vajo in spoznali vse tekmovalke, ki so se potegovale za vstopnica na letošnjo Emo. Vzdušje v največjem slovenskem televizijskem studiu pred oddajo je bilo še kako sproščeno, ekipa je skupaj z voditeljem Klemnom Slakonjo vadila še zadnje podrobnosti, Nika, Eva in dvojčici Prusnik pa so bile pripravljene na boj, kot še nikoli prej.

Oddaja, ki v celoti poteka v živo se je kot vedno začela točno ob 20 uri, pevski nastopi Omarja Naberja, ki se je v ozadju sproščeno pogovarjal s starimi glasbenimi prijatelji, Nuše Derenada in Maje Keuc pa so oddajo še dodatno popestrili.

Največ smeha je seveda izzval spet voditelj Klemen s svojimi domislicami, zaostajali pa niso niti Jonas, Raay, Tina, Darja in Zlatko, ki je tudi tokrat kraljeval v zaodrju s svojimi gosti. Razplet, ki so ga določili gledalci in sodniki, pa je tudi že znan: za nastop na Evroviziji se bodo 26. februrja na Emi 2012 potegovale Eva Boto in dvojčici Prusnik.

Fotografije, ki so nastale med pripravami in potekom oddaje si lahko ogledate v naši fotogaleriji, video, ki ga je naredil mladi ustvarjalec Niko Karo pa je na voljo tukaj.