Eva je na Emi uspešno zaključila svojo misijo

Nesporna zmagovalka Eme 2012 je postala Eva Boto, 16-letnica, ki nas bo zastopala v Bakuju. (foto: Filip Kocijančič & Sašo Radej) Filip Kocijančič & Sašo Radej
Vir: Govori.se
27. 2. 2012

Včeraj zvečer se je v studiu 1 TV Slovenije odvilo zadnje dejanje oddaje Misija Evrovizija. Nastop v oddaji Misija Ema 2012, kot so organizatorji poimenovali letošnji izbor za pesem Evrovizije, je bil najbolj uspešen za 16-letno Evo Boto.

Eva, ki je na poti od oktobra, ko se je začela serija oddaj Misija Evrovizija, nanizala kar nekaj osebnih in glasbenih uspehov. Ne le, da je kot prava profesionalka uspešno zvozila slalom med obveznostmi v šoli in obveznostmi pred kamerami, kmalu po finalni oddaji Misija Evrovizija je tudi posnela duet s prvakom slovenske glasbe Janom Plestenjakom.

Nedeljski večer, ki je po treh dnevih vaj in priprav na največji slovenski glasbeni šov, postregel s po tremi nastopi dvojčic Prusnik in zmagovalke Eve Boto, se je končal z rezlutatom v prid Eve. Eva je tako na končnem glasovanju s skladbo Verjamem prejela kar 28.385 glasov in tako za dobrih 15.500 glasov premagala dvojčici Prusnik, ki sta se borili v super finalu s skladbo Konichiwa.

Vaje za glamurozni večer oddaje Misija Ema 2012 in veliki finale, ki ga je s svojim vodenjem popestril Klemen Slakonja, smo spremljali tudi mi, tako kot tudi zabavo po Emi v ljubljanskem klubu Cikrus.

Evin nastop v oddaji Misija Ema 2012 si lahko ogledate spodaj.