ExcessDNite zabava

Manca Špik, Neisha in Alya (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
Vir: Govori.se
24. 9. 2012

Druga letošnja zabava ExcessDNite je urbano džunglo pripeljala prav v središče prestolnice.

 Jelenove sledi so izbrane povabljene na četrtkov večer vodile do sveže prenovljenega kluba Top Six, kjer so večer pred uradnim odprtjem na ekskluzivni VIP zabavi uživali v oranžni neonski atmosferi, ob prihodu pa jih je osupnilo tudi ledeno presenečenje.

Značilna jelenova epruveta je bila izklesana iz samega ledu in visoka dva metra, žarela pa je v oranžni svetlobi. Ob njej so se med drugim fotografirali Aleš Uranjek, aktualna miss Slovenije Nives Orešnik, Uroš Smolej, Manja Plešnar, Danica Lovenjak, Tina Gaber, Jean Frbežar, člani skupine In&out, Katarina Benček, Jerica Zupan, Špela Grošelj in drugi ljubitelji zeliščnega likerja. ExcessDNite je širši javnosti znan kot zabava zaprtega tipa, a tokrat noben mimoidoči v središču Ljubljane ni mogel ostati ravnodušen, saj je ExcessDNite s svetlobno projekcijo na kupolo sosednje stavbe opozarjal, da se visoko nad cesto dogaja nekaj prav posebnega.

Gostje so se najprej pozibavali v funky ritmih, za katere je poskrbel domači mojster mešalne mize Angel Anx, presenetil pa jih je tudi skrbno pripravljen šov vročih plesalk. Opolnoči je za gramofon stopil zvezdnik večera Tom Novy, eden vodilnih svetovnih house didžejev, ki najpogosteje vrti v legendarnem klubu Space na Ibizi. Za njim je naporno poletje nastopanja na izbranih svetovnih obalnih destinacijah, na tokratni zabavi ExccessDNite pa je slovenski smetani ponudil še posebej izbran house set. Vanj je spretno vključeval remikse aktualnih hitov, ob katerih so se vabljeni gostje pozibavali z nepogrešljivima zvezdama ExcessDNite zabav, koktajloma Jäger Fresh in Jäger Q.

Po predpoletnem ExcessDNite, ki je navdušil z izvirno lokacijo v tovarniški hali Litostroja, se je urbana džungla tako spet vrnila v center mesta. Prihodnje leto pa bo ExcessDNite izbrane goste gotovo spet presenetil na kakšnem še neodkritem prostoru.

Priporočamo