Finalistke Miss Earth preživele naporen vikend

Finalistke Miss Earth preživele naporen vikend (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
11. 9. 2012

Zadnji konec tedna pred velikim finalom mednarodnega lepotnega projekta Miss Earth Slovenije 2012, so finalistke preživele naporne dneve.

V petek zvečer so lepotice, ki bodo naslednja dva dneva preživele v ljubljanskem Atlantisu, saj jih v četrtek zvečer čaka finale, gostili v Kranjski Gori. Igralniško zabaviščni center Corona je namreč pripravil v sodelovanju s podjetjem Queen zanimiv in napet šov talentov. Po predstavljenih točkah je komisija izbrala kar dve zmagovalki, saj so se težko odločili med nastopom Anje Mihelič in Anjeze Barbatovci. Večer so popestrili misica iz Bosne in Hercegovine Jovana Bilinac s pevskim nastopom in skupina Game Over.

Sobotni večer so lepotice pričarale zanimivo ocenjevalno modno revijo v Coctail baru Alaya, kjer pa je na domačem terenu po izboru komisije slavila Mateja Hrvatin.

Finale lepotnega izbora Miss Earth Slovenije 2012 bo v četrtek zvečer ob 21h, ko bo znano tudi ime katera finalistka bo letos nasledila uspešno misico Rebecco Kim Lekše in katere bodo njene spremljevalke.