Gwyneth Paltrow ostala sama v hiši za 14 milijonov dolarjev

Vila ima štiri spalnice in tri kopalnice ter pon uja prekrasen pogled na morje. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
24. 4. 2014

Po 11 letih zakona je razpadel še en hollywoodski par. Gwyneth Paltrow in Chris Martin sta se sicer trudila, a ni šlo in na koncu sta ugotovila, da je bolje, če gre vsak svojo pot. V hiši, ki sta jo kupila skupaj, je ostala Gwyneth z otrokoma ...

Paltrow in Chris Martin sta, ko sta bila še skupaj, kupila luksuzno vilo v Malibuju. Rezidenco Garwood, kakor se imenuje, je oblikoval arhitekt John Lautner.

Vila ima štiri spalnice in tri kopalnice ter ponuja prekrasen pogled na morje. Ker sta za otroke želela čim bolj razgibati vrt, sta se odločila ustvariti pravo malo džunglo. Dnevni prostor se razteza v zunanji del in ponuja vse udobje razgibanosti.

Seveda je kuhinja opremljena tako, da je v njej res užitek kuhati, poleg tega pa ima hiša še zunanjo kuhinjo. K hiši spada tudi bazen, v katerem uživajo predvsem otroci. Poleg hiše je tudi teniško igrišče, seveda pa to ni edini prostor za rekreacijo, saj je v hiši tudi popolnoma opremljen fitnes in joga studio – Gwyneth je namreč velika ljubiteljica tovrstne rekreacije.

Vendar pa so zdaj, ko sta se igralka in pevec razšla, načrti nekoliko drugačni. Gwyneth naj bi se pripravljala na popolno obnovo svoje hiše. Nalogo je menda zaupala Windsor Smith, ki se ukvarja z urejanjem interjerjev. Iz hiše je še zasebna pot do male luksuzne plaže in priveza za jahto. Ker pa posest leži v elitnem predelu, so tudi sosedje slavni in bogati, kot sta Julia Roberts in Bob Dylan.