Roger Sanchez zatresel Ljubljano!

Roger Sanchez (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Govori.se
10. 6. 2011

ExcessDNite je izpolnil obljubo o najbolj vroči zabavi tega leta. Sinoči je namreč množica slovenske estrade in ostalih povabljencev dočakala spektakularen set DJ-ja Rogerja Sancheza.

Med vsemi, željnimi dobre house glasbe in že pravzaprav kultnih koktajlov, kot sta Jäger Fresh in Jäger Q, je bil ExcessDNite te dni najbolj pogosto izgovorjena beseda.

V četrtek zvečer se je na lokaciji, ki do sedaj še ni gostila nobenega takšnega dogodka, zbrala dobesedno vsa slovenska estrada in obeležila letni dogodek ExcessDNite Second Edition.

Klet ljubljanskega Slovenijalesa se je namreč za eno noč prelevila v spektakularno prizorišče vroče zabave, ki se je šibila pod težo vizualnih in zvočnih efektov. Zabava je letos obljubljala in izpolnila pričakovanja vseh ljubiteljev najbolj prepoznavnega zeliščnega likerja na svetu.

Na svoj račun so prišli tudi vsi, ki so bili željni house ritmov izpod prstov ene največjih ikon house glasbe – newyorškega DJ-ja Rogerja Sancheza – Stealtha, ki je za izbrane goste odvrtel več kot 2-urni ekskluzivni set.

Priporočamo