Razkrivamo luksuzni avtobus Jensona Buttona

Za vse avtomobilistične navdušence (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
23. 1. 2014

Jenson Alexander Lyons Button, bolj znan kot Jenson Button, je angleški dirkač formule 1. Britanec si je kot stalno številko izbral 22, s katero je leta 2009 osvojil prvi in edini naslov svetovnega prvaka formule 1. Mogoče mu bo ta številka prinesla srečo tudi v tej sezoni. Pravi, da si jo je izbral tudi zato, ker ga spominja na dve rački.

Vendar nas trenutno bolj zanima luksuzni avtobus, s katerim se je Jenson s svojo ekipo prevažal s tekme na tekmo. Gre verjetno za najdražji tovrstni dom na kolesih v Veliki Britaniji, ki je vreden več kot milijon funtov in ponuja neverjetno udobje.

Jenson ga je imel v lasti od leta 2003 do 2011, pred njim pa je bil njegov lastnik Jacques Villeneuve, ki ga je tudi spremenil v luksuzno vozilo.

Tisti, ki bodo najeli avtobus, so pač uživači, ki jim bo na voljo ves luksuz, ki si ga lahko zamislijo. Vedno bodo imeli na razpolago helikopter, limuzino, osebnega kuharja in osebje, ki bo ugodilo vsem zahtevam.

Najem avtobusa na dan namreč stane 8000 funtov in za to ceno pač morajo biti tudi storitve na nivoju. Avtobus lahko pelje, kamorkoli si pač gostje zaželijo.

Britanci takemu turizmu pravijo 'glam camping'. Avtobus ima talno gretje, internet, spalnico z veliko posteljo, posebno sobo za garderobo, kopalnico s pozlačenimi pipami in televizijo ...