Katarina Čas blestela na premieri The Wolf of Wall Street

Na preprogi je bila videti čudovito. (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2013

V New Yorku se je odvila svetovna premiera filma The Wolf of Wall Street, katere se je udeležila tudi igralka Katarina Čas, ki v filmu igra vlogo lepe Švicarke s slovenskimi koreninami Chantalle. Imamo prve utrinke s premiere!

Lepa Katarina je na rdeči (oziroma črni) preprogi blestela v obleki slovenskega modnega oblikovalca Alana Hranitelja.

Ko je Alan videl fotografije s preproge, je bil nad našo lepotico navdušen. "Katarina je neverjetno lepa," je bil prvi odziv modnega oblikovalca, ki je z nami delil tudi zgodbo o tem, kako je nastala obleka za premiero.

"Nekega dne sem v Kroju kupil blago, fenomenalno čipko, in ga nesel šivilji, saj sem si zamislil določeno obleko. Nekaj trenutkov pozneje srečam Katko, ki mi pove, da gre na premiero in da je premišljevala o meni. Ko mi je pokazala fotografijo čipkaste obleke s kožno podlago, nisem mogel verjeti, saj sem se ravno sam lotil obleke v tem stilu. Kakorkoli že, to sem vzel za znamenje, poklical šiviljo naj preneha z delom, in se odločil, da blago namenim za Katkino obleko."

Igralka se je odločila ostati zvesta svojemu rockerskemu stilu, saj je čez večerno obleko nosila usnjeno jakno.

Zaradi časovnega zamika na njeno izjavo o tem, kako je potekal večer in kakšna je bila zabava po premieri filma, še čakamo.

Sicer pa si ekskluzivni intervju s Katarino Čas lahko preberete v četrtek, 19. decembra, v novi številki revije Story.