Katera bo nova Miss Slovenije?

4. 7. 2013

Miss Slovenije 2012 Nives Orešnik bo 4. julija na prireditvi, ki bo v Ljubljani, krono predala svoji naslednici. Že zdaj pa vas vabimo, da glasujete za svojo favoritinjo, saj prek govori.se izbiramo Miss Media - Miss Slovenije 2013.

Letos se je za to najbolj prestižno lepotno lovoriko potegovalo več kot 300 deklet iz vse Slovenije in po mnenju strokovnjakov tako močne konkurence v velikem finalu v Sloveniji še ni bilo na nobenem lepotnem izboru.

Štirinajst lepotic iz vse Slovenije se je v veliki finale uvrstilo prek regijskih izborov in zaključnega polfinala.

Kar sedem od njih se jih septembra odpravlja na veliko potovanje v Ameriko, saj so si na posebnih ocenjevanjih kot zmagovalke priborile posebno nagrado najbolj elitnih slovenskih igralnic, ki so vključene v projekt.

Večino ocenjevanj so tekmovalke že opravile. Manjka jim samo še zadnja ocena, in sicer nastop v finalu, ki lahko premeša karte med tistimi, ki so bile do zdaj najbolje ocenjene.

Glasujte za svojo favoritinjo!

Do izboljšanja ocene v skupnem seštevku lahko svoji favoritinji pomagate tudi vi. Vse, kar morate storiti je, da zanjo glasujete prek spodnjega obrazca. Skupni seštevek vseh glasov prek različnih medijev bo eni od deklet prinesel naziv Miss Media – Miss Slovenije 2013.

Svoj glas lahko oddate do 4. julija do 12. ure, izmed vseh, ki boste glasovali, pa bomo izžrebali dva, ki se bosta udeležila večerje v družbi nove lepotne zvezde Slovenije.

Katera od deklet si zasluži naziv Miss Media – Miss Slovenije 2013?

01-maja-cotic

Maja Cotič

02-laura-skvorc

Laura Škvorc

03-sara-barut

Sara Barut

04-kristina-lesjak

Kristina Lesjak

05-loretta-dominkovic

Loretta Dominković

06-lara-koren

Lara Koren

07-valerija-lesnjak

Valerija Lesnjak

08-sabina-ramic

Sabina Ramić

09-nastja-zajc

Nastja Zajc

10-suzana-demir

Suzana Demir

11-sara-zemljic

Sara Zemljič

12-nina-rogelj

Nina Rogelj

13-eva-matijasevic

Eva Matijašević

14-urska-stokelj

Urška Štokelj


Hvala za glas!