Razkrivamo domovanje Kelly Clarkson

Vir: Lea
28. 11. 2013

Pevka in igralka Kelly Clarkson, ki je rojena v Forth Worthu v Teksasu, je prva zmagovalka oddaje Ameriški idol, ki se je zgodila leta 2002.

S svojo osebnostjo in seveda glasom je takoj osvojila komisijo in nato še občinstvo ter začela svojo zgodbo o uspehu. Njena prva pesem po zmagi na avdiciji je dobila plaketo za dva milijona prodanih zgoščenk. Leta 2004 pa je že prejela grammyjevo nominacijo za najboljšo žensko pop izvajalko.

Pred mesecem dni se je poročila z iskalcem talentov Brandonom Blackstockom, zdaj pa sta sporočila, da pričakujeta svojega prvega otroka. On ima iz prejšnje zveze 12-letno hčer Savannah in 6-letnega sina Setha.

Da je sreča popolna, se je par pred kratkim preselil v novo hišo v Tennesseeju, čeprav ima Kelly še stanovanje v Nashvillu, ki ga je leta 2012 kupila za 837.500 dolarjev. Še prej pa je živela v Mansfieldu na ranču, ki ga je lani prodala. Tudi njen mož ima še en dom v Tennesseeju. Hišo, v kateri zdaj s Kelly živita, je kupil marca letos za 350.000 dolarjev.

Ima pet spalnic, tri kopalnice, veliko telovadnico, kuhinjo z jedilnico, skratka ne prevelika in še vedno dovolj velika, da ponuja vse udobje, ki ga mlada družina potrebuje. Hiša je bila zgrajena leta 2007 in je skrita za veliko ograjo, tako da bo družina skrita pred radovednimi pogledi.

Priporočamo