Kup znanih na predstavitvi novega albuma Rebeke Dremelj

Kup znanih na predstavitvi novega albuma Rebeke Dremelj (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
4. 11. 2014

Energija, smeh, ogromno dobre volje, odlična glasba in super žur so tiste stvari, na katere zagotovo lahko računate, ko se odpravite na njen koncert. In tako je bilo tudi tokrat – na koncertu ob promociji njene nove plošče Best of me.

Ob 13. obletnici svoje pevske kariere je tako Rebeka na hladen četrtkov večer, visoko nad Ljubljano, v klubu Nebotičnik, pripravila pregled svojega glasbenega delovanja.

Na promocijskem koncertu, ob izdaji retrospektivnega albuma Best of me, je še enkrat več dokazala, da zna narediti pravi žur. Povabljeni so namreč z njo prepevali njene največje uspešnice, prav tako pa Rebeka ni pozabila na glasbeno presenečenje, za katerega je poskrbela Vokalna skupina Jazzva.

Na novem albumu je 17 Rebekinih največjih uspešnic kot so: Pojdi z menoj, Vrag naj vzame, Slovenski superboy, Pod mojo kožo idr. Za projekt pa se je nekdanja misica odločila, ker se je želela ozreti nazaj, pogledati kaj ji je prinesla pevska pot in že se še bolj odločna podaja novim zmagam naproti.

Da ima Rebeka veliko prijateljev se je pokazalo tudi na zabavi, saj se ji je pridružilo kar nekaj znanih obrazov. Z njo so veselo prepevali njene uspešnice in ji prišli zaželet vse dobro še naprej na njeni glasbeni poti. Med drugimi smo opazili Marka Vozlja, Ranka Babića, Špelo Grošelj, Dragana Buliča, skupino Victory, Alyo, Ivana Hudnika, Aleša Bartola Barta, Zmaga Jelinčiča Plemenitega in številne druge.

Priporočamo