Mančin Stereo naboj

Manca je predstavila svoj novi videospot za skladbo Stereo naboj. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
25. 11. 2010

Gorenjska 'dečva' Manca Špik, še vedno sproščena in zabavna, kot je bila od nekdaj, je danes povabljenim gostom ponosno premierno predstavila svoj novi izdelek.

Pesem Stereo naboj, ki jo je napisal Martin Štibernik, je Manca po mnenju številnih na svoji poti res potrebovala, saj jo je predstavila v novi, sveži, nekoliko resnejši luči, z bolj zahtevno in izpopolnjeno zvočno podobo, kakršno si je Manca že zdavnaj zaslužila in kakršni je tudi zlahka kos.

S pomočjo Mihe Tozona pa je pesem Stereo naboj dobila tudi zanimivo videopodobo, ki je Manco tokrat ponesla kar nekaj korakov naprej, in tako je na predstavitvi v enem od ljubljanskih lokalov tudi Manca končno priznala, da se vse raje postavi pred objektiv kamere.

"Govorov nisem vajena, najraje nastopam. Miha me bo počasi pripravil, da bom vzljubila tudi kamero in upam, da vam bo video všeč," so bile Mančine besede, preden si je zbrana sedma sila premierno lahko ogledala videospot, seveda pa na predstavitvi niso manjkale niti Mančine glasbene prijateljice in vsi tisti, ki jo na glasbeni poti spremljajo že vrsto let.