Pokukajte v moderno hišo Maria Balotellija

Omislil si je moderno hišo z petimi spalnicami. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
22. 10. 2014

Italijanski nogometaš, ki igra za nogometni klub Liverpool, slovi po svoji divji naravi. Na srečo je res odličen nogometaš, zato mu marsikdo pogleda skozi prste. Ker je ta hip njegov matični klub na Otoku, si je tam tudi omislil domovanje.

Italijanski napadalec Mario Balotelli je letos poleti iz kluba AC Milan prestopil v nogometni klub Liverpool. Odškodnina zanj je bila neverjetnih 20 milijonov evrov. Vendar pa je zaradi bolj slabe igre letos izgubil mesto v italijanski reprezentanci, kjer novi selektor Antonio Conte raje daje prednost mlajšim in manj uveljavljenim napadalcem.

Njegov nekdanji trener Roberto Mancini pa pravi, da je Liverpool zadnja priložnost za Balotellija, da unovči svojo nadarjenost in se pokaže v najboljši luči. Očitno se tega tudi sam dobro zaveda.

V Angliji si je zdaj omislil še domovanje, da bi se počutil kot doma. Gre za moderno hišo, v kateri je pet spalnic, osrednji del pa je en velik in izredno svetel prostor. K hiši spadajo še bazen, nogometno igrišče in pristajališče za helikopter.