Maša v živo zadela v polno

Maša Medik je v prvič predstavila svoje skladbe v živo s skupino. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
17. 3. 2011

Maša Medik je v dvorani Konga v soboto zvečer pripravila svoj prvi koncertni večer na katerem jo je tudi prvič javno spremljala tudi njena spremljevalna skupina.

Da bo Maša letošnje poletje nedvomno vroča glasbena izvajalka je napovedal že njen album 180̊ , ki ga je zdaj Maša nadgradila še z nastopi v živo, kjer jo spremlja skupina. Tako smo v Kongu lahko prisluhnili številnim skladbam, ki jih bo Maša s fanti izvajala v živo, med njimi pa se najdejo tako njene uspešnice kot tudi številne druge skladbe, ki bodo Maši nedvomno dale pečat prave pop rock izvajalke.

Mašin seksapil mimo katerega ne moremo, združen z energično glasbo in iskreno nežnostjo v baladnih skladbah, je nedvmno nekaj, kar smo v slovenskem glasbenem prostoru potrebovali in tisto, kar bo prepričalo številne obiskovalce koncertov, da si bodo, tako kot smo si to mi premierno, Mašo prišli poslušat (in pogledat) tudi v živo.

Mašin dobro uro in pol trajajoči koncert so si v živo ogledali tudi številni znani medijski obrazi. Med publiko smo tako opazili pevko Nino Pušlar, direktorja podjetja Elektronček Tomaža Žviplja, ministra in glasbenika Patricka Vlačiča, Playboyevo stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, podjetnico in ženo avtorja Martina Štibernika Jasmino, ter ženo pevca Marka Vozlja Tino.

Maša pa je na svojem koncertu v živo predstavila tudi svojo novo pesem A me maš malo rad, katere posnetek iz ene od televizijskih oddaj si lahko ogledate spodaj.


Priporočamo