Mila Kunis in Ashton Kutcher na bejzbol tekmi

Mila Kunis in Ashton Kutcher na bejzbol tekmi (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2014

Zaljubljena igralca, ki sta v veselem pričakovanju prvega otroka, so paparaci ujeli na bejzbolski tekmi v Los Angelesu, na kateri sta se pomerili ekipi Dodgers in Cardinals.

Igralca sta seveda navijala za Dodgerse, kar je razkrivala Milina majica in Ashtonova kapica, ves čas tekme pa sta se golobčka zelo zabavala in ljubeče objemala.

Ashton in Mila sta začela razmerje pred nekaj več kot dvema letoma, februarja sta se zaročila, zdaj pa bosta vsak čas prvič postala tudi starša. 

Zvezdnika se na vse pretege trudita, da bi zasebno življenje ohranila daleč stran od medijev, zato o ljubezni zelo redko govorita. Tridesetletnica je šele maja kot gostja pogovornega šova Ellen DeGeneres, uradno naznanila, da sta s 36-letnim Ashtonom dejansko zaročena in da pričakujeta otroka.

Spola in roka poroda ni želela razkriti, so se pa mediji razpisali o tem, da je na poti deklica, ki naj bi luč sveta ugledala pozno poleti oziroma zgodaj jeseni. Po najnovejših informacijah naj bi Mila rodila v bazenu s kabalistično vodo.