Misice na pomoč za Darkove noge

Misice so ves dan pozirale ob motorjih in tako poskušale zbrati čim več denarja za Darkove noge, ki mu bodo olajšale hojo in gibanje, predvsem pa povečale stabilnost. (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
17. 5. 2014

Na motozboru v Naklem so motoristi poleg razkazovanja svojih jeklenih lepotcev naredili tudi nekaj dobrega. Motoklub Ptički brez gnezda se je namreč odločil, da bo priskočil na pomoč slovenskemu vrhunskemu športniku med invalidi Darku Đuriću.

Celotno prireditev so fantje posvetili prav Darku, ki je doma iz, recimo temu, sosednje vasi. Humanitarna akcija za Darkove noge je stekla, pridružile pa so se ji tudi slovenske misice Daša Podržaj, Jinny Ribič, Marisa Višnić in miss gluhih Maša Gruden, ki so se ob motorjih vrlih fantov tudi slikale za humanitarne namene.

Celoten dobiček prireditve in fotografiranja so organizatorji podarili Darku, ki je imel na prireditvenem prostoru tudi svojo stojnico, na kateri so si lahko obiskovalci ogledali vse njegove najpomembnejše medalje in priznanja, ki jih je Darko osvojil.

"Želim si, da bi tudi na tak način ljudje videli, kako malo je treba, da si lahko pomagamo, obenem pa če moram na tak način zbirati denar za nujno potrebne proteze, menim, da je nekaj hudo narobe v tej državi," je bil kritičen vrhunski slovenski plavalec, ki je osvojil že vsa vidnejša odličja v plavanju invalidov na svetovni in evropski ravni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri