Miss Italia nel Mondo

25. 5. 2010 | Vir: Govori.se
Deli

17. maj 2010 so v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Perla v Novi Gorici dobili zmagovalko lepotnega izbora Miss Slovenije za Miss Italije v svetu. To je postala Nika Marušič, 19-letna študentka, doma iz Sežane.

Številne goste, ki so se zbrali v spektakelski dvorani igralniško-zabaviščnega centra Perla, sta ob prihodu pozdravila Jasmina Novak, lastnica licence in organizatorka izbora najlepše predstavnice Slovenije za tekmovanje "Miss Italia nel mondo" ter Vasja Mihelj, direktor igralniško-zabaviščnega centra Perla. Celotno prireditev sta spretno tako v slovenskem kot italijanskem jeziku povezovala priljubljena televizijska voditeljica Lorella Flego ter pevec in radijski moderator Iztok Gustinčič.

Med različnimi izhodi deklet v oblačilih Sasch, je komisija budno ocenjevala nastope posameznih deklet, goste pa so s plesnim nastopom začarala tri skrivnostna dekleta plesne skupine Ambiental Performances, ki so se skrivala za velikimi maskami. Z energičnim nastopom sta publiko prepričali Kim in Clea, vse prisotne pa je povsem očaral izhod v večernih oblekah Maje Ferme. Dekleta so v enem izmed izhod pospremili tudi finalisti letošnjega lepotnega izbora Mister International 2010.

Nika Marušič, sicer študentka pravne fakultete v Ljubljani se je razveselila številnih nagrad, saj je v uporabo prejela osebni avtomobil FIAT Punto Evo, krono in nakit Zlatarne Celje, profesionalno predstavitveno gradivo o sebi (book Artelje), enoletni tretma nohtov s kozmetiko Jonca-Nail Professionals, beljenje zob FGM, razvajanje v centru dobrega počutja Spa Perla.

Številni gostje, ki so dekleta glasno spodbujali med izborom, so se po zaključku prireditve zadržali še na pogostitvi in se posladkali s torto, ki jo pripravili Perlini mojstri ter noč nadaljevali v igralnici.

Nova slovenska mis bo odpotovala v Italijo, in sicer v mesto Lido di Jesolo (Benetke), kjer bo vse od 16. pa do 30. junija 2010 potekal finale lepotnega izbora "Miss Italia nel Mondo 2010". Izbor, ki letos poteka že dvajseto leto zapored je namenjen dekletom z italijanskimi koreninami, ki prebivajo izven Italije, bo neposredno prenašala tudi italijanska nacionalna televizija RAI. Več o poteku izbora in uvrstitvi naše predstavnice si boste lahko prebrali na uradni spletni strani lepotnega tekmovanja www.missitalianelmondo.rai.it.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk