Mister Slovenije 2010: Lepotna prestola za Bojana in Marka

Miss universe na enem kupu: Mirela Korać, Marika Savšek in Nataša Pinoza (foto: Janez Kočar) Janez Kočar
Vir: Govori.se
7. 6. 2010

Tri mesece po prvem castingu, na katerega se je odzvalo 40 postavnih fantov iz vse Slovenije, se je zgodil težko pričakovani finale projekta Mister Slovenije 2010.

Deset lepotcev, ki so se uspeli prebiti v zaključni del tekmovanja, se je v Festivalni dvorani predstavilo v štirih izhodih. Te je zaznamovala blagovna znamka STONES in trendovski čevlji VLADOFOODWEAR.

Napetost je naraščala vse do trenutka, ko je voditeljica večera Pia Pustovrh prejela kuverto s petimi protagonisti, ki so si zagotovili vstopnico v super-finale. Peterica lepotcev se je nato še enkrat predstavila ker 23 članski strokovni komisiji. Ta jih je pozorno spremljala in ocenila.

Ob koncu sta največ točk zbrala Marko Janko, ki si je prislužil naziv Mister Slovenije 2010 za Mister International, in Bojan Ilijanič, ki se je okitil z naslovom Mister Slovenije 2010 za Mister Universe.

Marko prihaja iz Mozirja in je študent Fakultete za šport, Bojan pa iz Novega Mesta in študira ekonomijo. Finale Mister International bo novembra v Indoneziji, Mister Universe pa v prvi polovici prihodnjega leta v Dominikanski republiki.