Mister Slovenije 2014: Kandidati so se razgalili

Aljoša Kuzmanovski (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
9. 3. 2014

Postavni fantje iz vseh koncev naše dežele, ki so bili na castingu izbrani za kandidate izbora Mister Slovenije, so že opravili prvo nalogo. V ljubljanskem foto studiu Zoom Zoom so bili deležni prvega uradnega fotografiranja, ki je že spominjalo na vroče in brezskrbne poletne dni.

Že v zgodnjih jutranjih urah jih je čakala prekaljena ekipa ustvarjalcev, ki je zakrivila material, iz katerih bodo nastale predstavitvene fotografije kandidatov.

"Večina fantov je prvič stala pred profesionalnim objektivom, zato je bila naša naloga nekoliko zahtevnejša. Ob koncu lahko zagotovim, da so se vsi izkazali in da bodo rezultati navdušujoči. Vsakega kandidata sem tudi ocenila. Osredotočila sem se na gibanje in fotogeničnost. Lahko pa razkrijem, da na podlagi tega že imam ožji izbor favoritov," je odkrito dejala fotografinja Ana Gregorič.

Nadvse ustvarjalno pa ni bilo le v studiu, ampak tudi pred njim. V maskirnici sta za popolni make up in bodypainting Casali poskrbeli predstavnici Artebellus Barbara Fartek in Ema Bavcon.

Uradne fotografije so tako že na voljo javnosti. S tem se je tudi začelo uradno glasovanje publike, ki bo vse do 25. marca potekalo na Facebook strani projekta mistersovenia.com.

Všečki ob posamezni fotografiji bodo dvema kandidatoma neposredno omogočili polfinalni nastop, ki bo 29. marca v ljubljanskem Klubu Cirkus. Pred tem jih čaka še nekaj preizkušenj na srečanju v Penzionu Kračun na štajerskem koncu Slovenije. Te bodo morda pika na i pri izboru TOP 15 polfinalistov.